ANIMATION

Här är några smakprov på filmer /animationer som jag arbetat med.

Klipp från 'Ragnarök' för länsmuseet Jamtli 2011

Klipp från kortfilmen 'Män i båt' från 2010

Klipp från 'Hajfilm' från 2008

Klipp från kortfilmen 'Skuggor' från 2007BEHÖVER DU EN ANIMATION?

Animerad film är ett fantastiskt uttrycksmedel som är användbart i många olika sammanhang. Jag kan hjälpa er att ta fram en animerad vinjett, en reklam- eller informationsfilm eller rörlig bild för webben. Kontakta mig så hjälper jag er med allt från skiss till färdig produktion.

FILMOGRAFI

Här presenteras egna kortfilmsproduktioner mellan åren 1997-2014. Filmerna har bl a visats på Göteborgs filmfestival, Birds eye view, London, Uppsala internationella kortfilmsfestival och Fredrikstad animation festival.

2014 - "Varulv" Under produktion 
2010 Män i båt Animerad kortfilm 3 min 
2008 Hajfilm Animerad kortfilm 1 min
2007 Skuggor Animerad kortfilm 1 min
2005 Supermommo TV-serie/kortfilm 5 min
2000 Transformationer Animerad kortfilm 3 min
1998 Mormors bullar 16mm kortfilm 3 min
1997 Äntligen hemma Animerad kortfilm 3 min


WORKSHOP I ANIMATION

De senaste åren har jag haft många föredrag och workshops i animation. Att animera direkt under kamera (stopmotion) fungerar mycket bra i alla typer av grupper oavsett deltagarnas ålder, bakgrund och intresse.

Inom ramen för Skapande Skola har jag träffat samtliga elever i åk 2 i Östersunds kommun och åk 4 i Krokoms kommun. Här har barnen skapat sina egna animerade filmer.

På en halv dag hinner barnen skapa manus, bygga figurer, animera och sammanställa sin film. Eftersom tekniken är smidig och nivån enkelt kan anpassas är detta en aktivitet som passar bra för alla åldrar.

Workshopen ”Animera med iPad”

Jag har även workshops för äldre barn och vuxna. Både enstaka pröva-på tillfällen och längre projekt. Jag erbjuder också föreläsningar kring klassisk animation. Hör av dig så berättar jag mer.

Besök Workshop i Animation´s egen YouTube-kanal. Här finns massor av animationer som gjorts av både unga och gamla under de workshops jag hållit i runt om i Sverige.